Martin Švec Blog

Detektivní kancelář Pavelková | stažení e-knihy

Nová E-kniha zdarma pro Vás; Retrofuturistický detektivní příběh, ve kterém historička umění odhaluje tajemství bývalého vládního výzkumného centra ukrytého v Jesenických lesích.
Detektivní kancelář Pavelková | stažení e-knihy

Rubrika: Detektivní kancelář Pavelková
Autor: Martin Švec
Datum zveřejnění: 2022-03-30

Download zde

Volná dostupnost e-knihy Detektivní kancelář Pavelková I. byla ukončena. Probíhá jednání s vydavatelstvím www.eknihyjedou.cz a o zahájení její komerční distribuce Vás budeme informovat.

Zatím je dočasně k dispozici ukázka z připravovaného pokračování, kde hlavní hrdinka využívá bývalé vládní výzkumné centrum k výzkumu využití umění k odstraňování světových nespravedlností. Přitom musí bojovat s nepřízní systému.

Tentokrát, v čase nejhorší covidové pandemie před Vánoci roku 2020, dostane zakázku na objasnění záhadných úmrtí katolických kněží zapletených do případů znásilňování nezletilých. Především ale musí zachránit sama sebe, svoje nejbližší, svoje kamarády a kamarádky. Stará parta estébáků stojící za vznikem Mnišího vrchu jí totiž nikdy neodpustí, že je z domu už jednou vystrnadila. Chtějí si zkrátka vzít, co jim patří. A při tom zcela očekávatelně jdou přes mrtvoly.

detektivni-kancelar-pavelkova_2.pdf
Formát PDF, ISBN nepřidělen - dočasná a předběžná verze

Vydavatelská data

  • Název: Detektivní kancelář Pavelková
  • Autor: Vladimír Mazurek
  • Vydavatel: Ing. arch. Martin Švec, IČ: 88866955
  • Rok vydání: 2022
  • Místo vydání: Brno

Anotace

Blízká budoucnost z utopických i dystopickýchi příběhů 80. let se odehrává právě teď. Soukromá vyšetřovatelka Martina Pavelková a její parťák známý pod internetovou přezdívkou Pan IX. nejen pátrají po trojnásobném vrahovi, ale musí se také vysvobodit z časové smyčky mezi současností a dobou pozdní komunistické totality.

Vystudovala historii umění. Avšak skončila jako osobní soukromá detektivová jednoho vysloužilého politika, který by i díky ní rád získal zpět svoji moc a slávu. Dostala od něj zdánlivě rutinní úkol: vypátrat jednoho bezvýznamného internetového trolla, který na něj získal možná kompromitující data. Nejsou to ale žádné laciné domněnky, jsou to data vytvořená superpočítačem, který obávaná totalitní tajná služba StB zkonstruovala pár let před sametovou revolucí. Nyní jej má ve svých rukou tajemná společnost Coufal Analytics, která s ním má své plány - možná i ovládnout lidské duše. Mají na svědomí i vraždu šéfa Pavelkové? Anebo je to všechno úplně jinak?

 ©2006-2022 Martin Švec | Napište mi | Tento web nepoužívá cookies.